INTERVIU Ion Vlădoi, candidat PMP Murfatlar: „O lucrare edilitară înseamnă și deranj pentru cetățeni. Mi-am propus ca în iarna asta să NU MAI ÎNOTĂM prin bălți!”

Ion Vlădoi, fost viceprimar al orașului Murfatlar, s-a mobilizat din nou, din punct de vedere politic, pentru a câștiga postul de primar al localității. Antreprenor local de succes și recunoscut și apreciat în zonă, Ion Vlădoi se menține pe partea dreaptă a eșichierului politic și atacă în această campanie electorală din partea Partidului Mișcarea Populară. Opt candidați sunt în prezent înscriși în cursa pentru Primăria Murfatlar, însă Vlădoi se regăsește printre cei cu șanse reale. Alegerile locale vor avea loc duminică și candidatul PMP este încrezător că locuitorii din Murfatlar sunt convinși că platforma sa electorală este cea mai potrivită pentru oraș. Despre proiecte și multe altele, Ion Vlădoi ne-a detaliat în cadrul unui interviu:

REPORTER: Domnule Vlădoi, cum se desfășoară campania electorală?

ION VLĂDOI: Mă întâlnesc cu oamenii în stilul clasic, ca să zic așa, pe stradă, cu oamenii, dar dacă avem acum o campanie atipică ne concentrăm foarte mult și în mediul online ca să transmitem mesajele noastre și proiectele pe care dorim să le aplicăm. Eu, de felul meu, nu sunt un om de birou, sunt un om de teren.

REPORTER: Cu contracandidații, cum vă… descurcați?

ION VLĂDOI: Am lansat o invitație celorlalți contracandidați pentru o dezbatere electorală, dar cei de la PNL și PSD refuză în mod sistematic să participe la o confruntare, în fața locuitorilor. Aceștia nu doresc să comunice cu oamenii. Noi suntem deschiși! Ei… nu știu ce au de ascuns. Filosofia democrației este să fii transparent 100% și, în acest sens, mi-am propus, în calitate de primar, ca toate ședințele de consiliu local să fie transmise pe internet. Mai mult, cetățenii vor avea posibilitatea să participe la dezbateri! Este o premieră în democrația noastră, o formă de manifestare a maturității politice și administrative. Evident, voi avea și săptămânal audiențe online.

REPORTER: … referitor la proiecte? Ce propuneți mai exact?

ION VLĂDOI: Am mai multe proiecte pe care le-am lansat și le-am propus, dar pot să vă vorbesc despre unul dintre ele. Este vorba despre înființarea unei piețe în zona drumului național, la fosta autogară, unde se află un „monument” deja celebru, de metal, complet inutil. În primă etapă ne putem folosi – prin închiriere – de clădirea căilor ferate, unde a funcționat un magazin de mobilă. Ulterior, să construim o piață din elemente ușoare și, astfel, să avem un amplasament unde să se desfășoare un târg săptămânal. Există acolo un spațiu destul de generos. Începând din anul 2000, eu am fost primul care am susținut înființarea unei societăți care să asigure serviciile edilitare, în subordinea Consiliului Local. Acea societate trebuie să execute lucrări precum amenajarea școlilor, a grădinițelor, a dispensarelor, a locurilor de joacă, a parcurilor, a aleilor, mobilierului urban, atunci nu erau de acord cu mine domnii contracandidați de astăzi, dar acum sunt de acord. Probabil că singurul lucru la care se pricep ei este să mă copieze pe mine.

REPORTER: Ce v-au transmis oamenii în această campanie electorală?

ION VLĂDOI: Mare parte din programul meu electoral s-a născut tocmai din ceea ce locuitorii orașului Murfatlar ne-au semnalat în ultima perioadă. Sigur… și noi trăim aici și suntem la curent cu toate problemele, dar a fost nevoie să le așezăm într-o logică, într-o platformă program. Un aspect important reclamat de locuitori: candidatul PNL a fost trimis acasă acum opt ani în mod rușinos și mi se pare chiar culmea tupeului să vină acum și să ceară din nou girul popular, pentru încă un mandat… Mai ales că nu are curaj să participe la o dezbatere publică, electorală…

REPORTER: Ce aveți de reproșat administrației de Murfatlar?

ION VLĂDOI: Am de reproșat nu doar actualei administrații, ci tuturor administrațiilor din ultimul deceniu. Este inadmisibil ca primarul și cei responsabili din Primărie să nu fie pe teren măcar o dată pe zi ca să verifice calitatea executării unor lucrări de asfaltare, de exemplu, ritmicitatea ei. Pentru populație, o lucrare edilitară reprezintă un deranj și dacă mai și tragi de timp, te lungești luni de zile, este un mare disconfort. Se apropie sezonul rece, vom avea ploi și mi-am propus să nu mai înotăm prin bălți, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți!

COMANDAT DE PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ CONSTANȚA, COD MANDATAR FINANCIAR 21200020

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *