Internet gratuit prin Wi-Fi, pe faleza Cazinoului din Constanța

Vești bune pentru localnici, dar și pentru turiștii care vizitează Constanța! Oricine va putea accesa gratuit internetul pe faleza Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei.

Primăria Municipiului Constanța anunță, luni, că începe lucrările la 10 puncte de acces ce vor fi montate pe stâlpii de iluminat public de pe faleză, pentru a putea asigura internet wireless gratuit într-una dintre cele mai frumoase zone de plimbare din orașul nostru.

„Proiectul este finanțat prin programul WIFI4EU, unde Primăria Municipiului Constanța s-a înscris și a câștigat un voucher în valoare de 15 mii de euro, bani care vor fi folosiți la instalarea rețelei WI-FI”, au mărturisit reprezentanții municipalității.

Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în Uniunea Europeană. Inițiativa le-a oferit municipalităților posibilitatea de a solicita un cupon valoric în valoare de 15. 000 de euro, care să fie utilizat pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice de pe teritoriul municipalității unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*