INTERLOPUL Horia Constantinescu, numit de Dăncilă președinte al ANPC, se prezintă: „Am fost repetent, escroc, bătăuș de cartier, cămătar, am spălat bani, am firme off-shore în Panama și amante”

Horia Constantinescu a fost numit luna aceasta prin hotărâre de guvern în funcția de președinte al ANPC. Prima măsură pe care a luat-o fiind aceea de a interzice bărbile și pletele la bărbați și minijupele și decolteurile la femei în instituție, desigur inspirat de bunicul său, stalinistul Miron Constantinescu despre care Alexandru Bîrlădeanu povestea că nu-l prea ducea capul: „Când conducea Miron (Constantinescu, n.n.) economia, se căutau “sabotori” și “dușmani de clasă” pentru economia care nu mergea, din cauză că se baza pe lucruri incerte. De pildă, producția se planifica pe materiile de import, dar nu se prevedea în plan, cu ce exporturi compensăm sau pe ce bază plătim”, informează curentul.info.

CITEȘTE ȘI:

Într-un interviu fluviu acordat INFO-SUD-EST, Horia Constantinescu ni se prezintă ca un interlop. Constantinescu își pune viața pe tavă, mândru de sine, și declară că a avut prima oară nota scăzută la purtare în clasa a IVa, că a rămas repetent într-a XIa, că a fost bătăuș de cartier, că mătușa lui a omorât-o pe bunică-sa.


Revoluția l-a prins în clasa a IX-a dar el, grozăvindu-se, susține că în ianuarie 1990 a fost ales președinte al FSN la studenți. Spune că a fost și la Mineriadă unde i-ar fi murit niște colegi, o minciună desigur pentru că în 13-15 iunie au murit șase bărbați și niciun adolescent.Totodată, noul șef ANPC este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și, la rândul său, Andrei Năstase i-a botezat lui unul dintre copiii pe care-i are cu două femei care sunt foarte apropiate între ele. Constantinescu spune că a făcut mulți bani negri pe care i-a investit în afaceri adică exact definiția spălării de bani.

În episodul „bodyguarzilor” care au venit să îl apere pe Liviu Dragnea la ÎCCJ, în octombrie 2017, Horia Constantinescu a declarat că este prieten cu doi dintre bărbații care l-au apărat pe fostul șef PSD  iar unul dintre bărbați „a lucrat la noi”, respectiv  la Bonton Palace, afacere derulată împreună cu Andrei Năstase.

Întrebat câte afaceri deține în prezent, Constantinescu răspunde că are atât de multe că nu le mai știe numărul: „Habar n-am. Sunt alea care sunt pe numele meu și alea care sunt pe numele altora. Habar n-am câte businessuri mai am.”

„Rămâne desigur întrebarea cum poate un proprietar de afaceri să devină președinte la ANPC și să-și controleze concurenții, ba chiar să-i și închidă? Asta e Mafie, nu mai e conflict de interese, iar Viorica Dăncilă în inconștiența ei i-a dat o asemenea putere acestui interlop. Vom vedea ce afaceri va închide ANPC în perioada următoare și vom afla astfel cam ce afaceri învârte interlopul cocoțat de PSD la ANPC”, informează PSNews.ro.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *