Înțeleg de la susținătorii de guvern că „nu se compară cu Colectiv”. Da, nu se compară… ESTE MAI GRAV!

Piatra Neamț. Spital. Incendiu. Internați la ATI care au murit… fără nici o șansă de salvare…

Avem un spital în subordinea unui Consiliu Județean, condus de un PSD-ist, Ionel Arsene (sunt singurul jurnalist din Constanța care știe care-i treaba cu el), dar spitalul a fost în timpul stării de urgență în subordinea Ministerului Sănătății! Opt manageri schimbați într-un an, din care cinci susținuți de PNL, cel de acum e PSD-ist – proaspăt demisionar, dar fost primar PNL. Toată această ciorbă politică îi oferă fix scuza ministrului Nelu Tătaru să nu își asume nimic, ci să spună că e vina noastră, a tuturor de 30 de ani, adică o mizerie și o sfidare atât de vagă, special concepută ca să se piardă în neantul mediatic și domnul să nu își depună demisia, pentru că el este în funcție de 7 luni. Păi, toate scârbele de miniștri din ultimii 30 de ani invocați de Tătaru au avut aceeași scuză: Eu sunt pe funcție de alaltăieri!

Adevărul este că ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț ar trebui să aibă același efect ca cel de la Colectiv. Îmi aduc aminte că a ieșit atunci domnul Klaus Iohannis, care ne-a zis că Guvernul a demisionat târziu, prea târziu și a fost nevoie să moară oameni.

Să n-o mai lungim. Efectul ar trebui să fie același – adică demisia în bloc a Guvernului, pentru că este… MAI GRAV decât la Colectiv! Este mai grav, pentru că:

La Colectiv vorbim de un club privat, la Piatra Neamț vorbim de UN SPITAL, instituție de stat, în plină criză sanitară!

Victor Ponta din 2015 nu ne bătea la cap în fiecare zi la televizor, de luni de zile, că el a obținut miliarde de euro din Europa pentru spitale pe care le renovează și nu le-a renovat!

Ieri, Klaus Iohannis ne-a zis că trebuie o reformă profundă în sistemul sanitar. Asta ne tot spune din februarie, când ne-a anunțat că PSD ne-a lăsat fără stocuri și fără spitale. Sunt de acord că PSD ne-a lăsat fără spitalele promise. Nu sunt de acord să dăm vina pe ei ani de zile și VOI să nu faceți nimic!

Băi nene Klaus, multipremiat de Germania, ești șef de stat DE ȘASE ANI! De atunci te tot lasă PSD fără stocuri și fără spitale și fără reformele Europei, unde te tot lauzi că ți se deschid toate ușile?

Politic vorbind, PSD e mort, o știe toată România și am făcut-o cu toții la îndemnul tău… Tu, Iohannis, de ce nu ești viu?

P.S. Mă distrează teribil umflarea lui Marcel Vela, care anunță sânge pe pereți pentru interlopi și pentru Piatra Neamț, deși el tot reformează MAI de mai bine de un an și… încă nu a rezolvat cu… Alexandra Măceșanu. Ați uitat-o, nu? Băi, Vela, unde e Alexandra? Unde e, băi, reformatorule și luptător cu interlopii? VELA, UNDE E ALEXANDRA?

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *