Întâlnire specială pentru copiii Constanței: Moș Crăciun vine la „Poveste de Crăciun”, târgul RAEDPP!

La târgul „Poveste de Crăciun” vine cel mai îndrăgit personaj al iernii!

Potrivit RAEDPP Constanța, duminică, 22 decembrie, între orele 16:00 și 18:00, Moș Crăciun se va întâlni cu cei mici între orele 16:00 și 18:00 la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15 (vis a vis de Beta Cafe), unde a fost amenajat un colț doar al său.

„Blând și mare iubitor de copii, așa cum îl știți, el va asculta dorințele și se va fotografia împreună cu ei la cabina foto. Fotografiile vor fi imprimate pe loc, iar cei mici le pot lua gratuit acasă, ca amintire a întâlnirii speciale”, au menționat reprezentanții RAEDPP.

Începând de vineri seară și până marți, 24 decembrie, în fiecare seară vor urca pe scena amplasată în parcul TNOB „Oleg Danovski” artiști, dar și copii talentați.

Vineri, 20 Decembrie de la ora 15:40, au colindat copii de la corul „Prestissimo” al Școlii „George Enescu” din Năvodari și elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy”!

Sâmbătă, 21 Decembrie, începând cu ora 16:00, vor participa elevii Școlii de dans „New Force of Dance”, Cristina Chiruța, Sebastian Gheorghiță, Ionelia Lefterică, Iancu și George Gana, elevi ai Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada”, ansamblul „Can Renkler” al UDTTMR, Andreea Tănăsie și Walter Ghicolescu.

Duminică, 22 Decembrie, de la ora 16:00, vor urca pe scenă elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy” și solista Virginia Ciorogaru.

Luni, 23 Decembrie, de la ora 16:00, ne vor încânta elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy” și elevi ai „Axton Music School”, împreună cu prof. Vivi Petcu.

Marți, 24 Decembrie, au pregătit un program artistic special elevi ai Școlii de muzică „eMenTi Star Academy”.

„Nu uitați! Până pe 22 decembrie, puteți aduce donații la Galeria de Artă, care vor ajunge la copiii și tinerii instituționalizați!”, au mai precizat reprezentanții RAEDPP.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.