Instituție deținută pe… persoană fizică: Primăria Constanța a adunat mizeria de pe terenurile avocatului Felicia Ovanesian

Este curățenie generală în Constanța. Cel puțin așa ne-a anunțat recent Primăria Constanța, care a mobilizat personalul aferent și operatorul de salubritate ca să ia la pas toate cartierele. În această goană a curățeniei generale, există și privilegiați. De altfel, vorbim de cel mai privilegiat personaj din Primărie de după alegerile locale, respectiv avocatul Felicia Ovanesian. Șeful de facto al Constanței și-a tras, la propriu, o armată de oameni care să-i igienizeze terenul!

teren 1

Sâmbătă dimineață s-a lucrat intens pe terenurile deținute de Sorin Strutinsky și Felicia Ovanesian, aflate între hotelul Tineretului și liceul Mihai Eminescu. Mormanele de frunze și gunoaie adunate de zor de lucrători au fost situate fix pe terenul avocatului Ovanesian, zisă prin urbe și Ana Pauker.

teren 6

Cu alte cuvinte, la Constanța, administrația PSD a fost schimbată pentru ca Primăria să lucreze exclusiv la cheremul consilierului neremunerat, Felicia Ovanesian, aspect tot mai vizibil de la o zi la alta. Amintim că, în cadrul unei întâlniri cu conducerea Polaris, avocatul Ovanesian a participat la discuții – neavând nici o calitate la momentul respectiv – și s-a arătat deranjată de faptul că vecinii ei nu și-au strâns gunoaiele, subliniind că trebuiau amendați până își pierdeau casele. Ne situăm pe aceeași linie a corectitudinii și considerăm că și avocatul Felicia Ovanesian trebuia amendată până își pierdea terenul, înainte să i-l igienizeze Primăria.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *