Spread the love

Însușirea limbii elene ca limbă maternă sau ca limbă străină constituie încă de la înființare o preocupare permanentă a Comunității Elene Elpis Constanța, asociație în cadrul căreia se țin cursuri de limba elenă, care sunt frecventate de copii de etnie greacă, de români sau alte naționalități, câte trei ore pe săptămână, în sistem de învățământ de stat pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, dar și de adulți și/sau alți doritori, de două ori pe săptămână.

Cursurile sunt gratuite, una dintre puținele astfel de realizări din țară, ultima zi de înscrieri în acest an este 29 septembrie și acestea vor începe pe 2 octombrie. De asemenea, cursurile au două module principale. Modul 1 – cursuri începători pentru persoane cu vârsta între 7 și 15 ani – 19 locuri și Modulul 2 – cursuri începători pentru persoane cu vârsta între 18 și 50 ani – 18 locuri. 


Pentru înscrieri, vă rugăm să vă adresați la sediul Comunității, strada Aristide Karatzali Nr.16 (incinta Teatrului de Păpuși) sau la telefon 0241-619944.

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *