Spread the love

Pentru nici unul dintre noi, numele complicat de Soekhoe Arvind-Ritesh Nieeradj nu ne spune nimic. Pentru Poliția din Olanda și pentru Inspectoratul General al Poliției Române a fost codul roșu acum câțiva ani. Pentru acest olandez născut la 2 iulie 1981 s-a emis un mandat european de arestare. Infracțiunile de care era acuzat și pentru care trebuia urgent prins erau: fals, fraudă și spălare de bani.

CITEȘTE ȘI:

IGPR, prin intermediul sistemelor de localizare, l-au depistat, în 2013, pe Soekhoe Nieeradj în… casa lui Constantin Dancu, în acel an și în prezent inspector-șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța! Mai exact, în una din casele lui Dancu de pe strada Amurgului din municipiul Constanța. Dancu deține fie personal fie prin diverși membri ai familiei, practic, jumătate din acea stradă.

Proprietățile lui Constantin Dancu, de pe strada Amurgului din Constanța

„Nu ne-a venit să credem când am văzut că l-am depistat pe olandez în casa lui Dancu! L-am luat și, bineînțeles că, ulterior, am discutat cu Dancu despre asta. El ne-a spus că nu știa nimic și că nevastă-sa l-a băgat pe olandez în casa lui…”, au spus surse din IGPR, pentru TOMIS NEWS.

Constantin Dancu a avut și între 2013 – 2014 un mandat de conducere la IPJ Constanța.

Întrucât noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a promis un război total cu infracțiunile și cu clanurile, un război pe care îl vom câștiga, TOMIS NEWS are toată încrederea că Ministerul și, implicit, reprezentanții IGPR și ai IPJ Constanța ne vor răspunde punctual la solicitările noastre, pentru a afla ce s-a întâmplat ulterior cu cetățeanul olandez și cum a fost posibil ca un urmărit internațional să fie prins chiar în casa unui inspector șef al Poliției Române.

VA URMA!

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *