Începe un PROCES de proporții împotriva Ministerului Sănătății. Avocatul Urban: „ESCROCII ăștia FORȚEAZĂ milioane de oameni cu anticorpi să plătească teste PCR!”

Asociația Asistență pentru Consumatori a început de ceva vreme o mulțime de procese împotriva Ministerului Sănătății și a CNCAV din cauza măsurilor de combatere a pandemiei. Asociația, prezidată de fostul senator av. Iulian Urban, arată în acțiunile judecătorești inițiate că cele mai multe dintre măsurile impuse sunt aberante și ilegale, întrucât oamenii care deja au avut covid și – prin urmare – au anticorpi sunt obligați să plătească teste PCR, să se vaccineze, fiind supuși unui asediu guvernamental cu reguli ilogice. Astfel, vineri, avocatul Iulian Urban a anunțat faptul că psihopatul Andrei Baciu și Ministerul Sănătății vor fi chemate în judecată:

„Următorul proces pe care avocații Asociației de Asistență pentru Consumatori este pentru înșelaciunea și aberația prin care cei peste 5 mil. de români care au facut covid si au anticorpi, sunt FORȚAȚI pentru a călatori, să dea banii pe test PCR sau- așa cum spune psihopatul Baciu ( USR) de la MTS -, să se vaccineze, deși ei au deja anticorpi. Deși testul de anticorpi este cel mai bun indicator că omul a trecut prin boală și ARE IMUNITATE, escrocii ăștia pretind că este mai credibilă o hârtie de la DSP care zice că persoana a avut covid acum 90 de zile. ESTE ILEGAL SĂ CONDIȚIONEZI UNUI OM CARE ARE ANTICORPI, LIBERTATEA DE EFECTUAREA VACCINULUI! Exemplu : persoana care a avut covid in octombrie 2020 are 98 scor IGG iar una vaccinată în martie 2021 are 51 scor IGG. Să pretinzi că ala cu 98 nu are voie să circule liber dacă nu își face test sau nu se vaccinează iar ăla cu 51 are voie, este o aberație, și vom aduce asta în fața instanței de judecată”, a transmis Iulian Urban.

Amintim că, joi, secretarul de stat Andrei Baciu a făcut precizări de ultim moment referitoare la persoanele care au trecut prin infecția cu Covid-19, au imunitate, dar totuși nu au o dovadă oficială în acest sens. Din păcate, singura modalitate de a demonstra că au trecut prin boală este testul pentru anticorpi, care nu este recunoscut ca dovadă oficială pentru obținerea certificatului verde.

„Dacă și-au făcut totuși un test prelevat de un cadru medical, rezultatul pozitiv al acestuia este transmis către DSP sau raportat în platforma Coronaforms și ar trebui să fie în sistem. Dacă totuși nu se găsește în sistem, din punct de vedere teoretic – dar strict teoretic – ar mai fi posibilitatea determinării anticorpilor, care însă nu a putut să fie standardizată. Problema aici este de a seta un base-line, a avea un standard unic pentru determinarea anticorpilor, pe care nu îl avem. Din punct de vedere medical, trebuie să ai date și dovezi științifice foarte solide”, a spus Andrei Baciu.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății a explicat că aceste persoane au o soluție la îndemână, aceasta fiind vaccinarea. Andrei Baciu a explicat cât de simplu poți călători fiind vaccinat, fără a mai fi nevoie să respecți toate restricțiile impuse de fiecare țară în parte.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Începe un PROCES de proporții împotriva Ministerului Sănătății. Avocatul Urban: „ESCROCII ăștia FORȚEAZĂ milioane de oameni cu anticorpi să plătească teste PCR!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.