Începe TĂVĂLEALA: Av. Urban a ATACAT în instanță purtarea măștii în școli! Părinții, INVITAȚI să intervină în dosar. „Să vedem cât sunt de solidari românii!”

Avocatul Iulian Urban se ține de cuvânt și… a atacat în instanță măsura obligării elevilor de a purta măști de protecție în școli și licee. Cunoscut ca adversar al măsurilor instituite de șeful DSU, Raed Arafat, în particular și al CNSU, în special, Iulian Urban îi invită pe părinți să facă cereri de intervenție în acest dosar, care se anunță a fi unul cu mari scântei.

WhatsApp Image 2021 09 20 at 14.58.49

„Arafat va trebui să vină să arate studiile medicale internaționale, omologate pe plan național”, transmite Iulian Urban:

„Asa cum am promis, revin cu afisarea dosarului deschis de mine la Curtea de Apel Bucuresti [6011/2/2021] prin care contest masura obligarii copiilor sa vina la scoli, licee cu mastile pe fata. Din acest moment :

– ORICE parinte interesat

– ORICE asociatie, ONG interesata

Poate sa faca cerere de interventie in acest dosar si sa participe la judecarea acestui proces. Cu siguranta ca daca vor fi cateva mii de cereri de interventie, si judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti vor avea alta tragere de inima sa anuleze masura dispusa de Arafat si de Guvernul Catu, care este nejustificata medical, nefundamentat si nesustinuta cu studii medicale, ci are doar rolul de a distruge sanatatea copiiilor care ii expectoreaza propriile exhalatii, si de a umple buzunarele importatorilor si vanzatorilor de masti chirurgicale. Din acest moment vom vedea cat de solidari sunt romanii si cat de interesati de soarta copiiilor lor, iar Arafat va trebui sa vina sa arate studiile medicale internationale, omologate pe plan national care atesta ca prin purtarea mastilor , copiii sunt FERITI de transmiterea virusilor, covizilor, gripelor. Dumnezeu sa binecuvinteze si lumineze parintii romani! PS – mentionez ca in acest proces sunt reprezentat de dl avocat  Avocat Tabrea Alexandru, un foarte bun cunoscator al legislatiei in materie si am increderea ca va obtine o solutie istorica in acest proces , si sunt ferm convins ca judecatorii Curtiii de Apel Bucuresti vor demontra din nou ca sunt cei mai buni magistrati ai tarii”, a transmis Iulian Urban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „Începe TĂVĂLEALA: Av. Urban a ATACAT în instanță purtarea măștii în școli! Părinții, INVITAȚI să intervină în dosar. „Să vedem cât sunt de solidari românii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *