Începe OSS FIGHTERS 04! Extravaganță a sportului de contact, în stațiunea Mamaia

OSS FIGHTERS, una dintre cele mai importante evenimente de kickboxing din România, organizează Superkombat Fighting Championship, joi, 22 august 2019, la Constanța. Campionatul reprezintă o extravaganță majoră al sportului de contact, care se desfășoară în stațiunea Mamaia.

Marți, organizatorii au prezentat detaliile evenimentului.

Miercuri, 21 august, constănțenii și turiștii din stațiune pot participa la cântarul oficial OSS FIGHTERS 04, de la 19:00, în piațeta Cazino, main-eventul meciurilor de joi, 21 august, fiind reprezentat de Amansio Paraschiv vs. Rosario Presti (Italia). Lupta în trei runde se va da pentru titlul mondial.

OSS FIGHTERS 04 include și campania SE CAUTĂ UN SUPERGREU, care a debutat la începutul acestei luni. Promotorul internațional al evenimentului, Eduard Irimia, a relansat în România această campanie care a fost rampa celor mai cunoscuți luptători din țară, precum Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș ș.a. dar și a altor sportivi de top care au reprezentat România în competiții naționale și internaționale. Astfel, zilnic în stațiunea Mamaia au avut loc preselecții în cadrul cărora tinerii la categoria de +85 au fost testați și au putut fi selectați pentru un eveniment de mare amploare care va avea loc în iarna acestui an. Evenimentul s-a desfășurat sub egida „Sportul bate drogul”, inițiată de președintele Asociației Tomis Antidrog, George Drăgan. Toți candidații selectați vor fi folosiți ca figurație într-un film realizat de Eduard Irimia.

Este vorba de filmul „Back to back”. Pelicula spune povestea a doi fraţi care ajung la un moment dat în contact cu o reţea mafiotă care organizează lupte underground. Luni, 19 august, au fost stabilite locațiile unde se vor filma mai multe scene. De asemenea, „Back to back” va include scene din timpul Galei OSS FIGHTERS 04. Eduard Irimia a pus la cale proiectul peliculei alături de Alain Depardieu, fratele celebrului actor Gerard Depardieu. Alain Depardieu este, totodată, regizorul filmului.

Toate detaliile legate de Gala OSS FIGHTERS 04 sunt disponibile AICI! De asemenea, biletele pentru eveniment sunt disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.