Începe ONE! Cel mai mare festival al muzicii românești, în Piața Ovidiu

Primăria Municipiului Constanța transformă Piața Ovidiu în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc. Timp de 4 weekenduri, începând cu 26 iulie, Piața Ovidiu va găzdui cele mai tari concerte de la malul mării. Astfel, vreme de 12 seri, constănțenii și turiștii sosiți pe litoral vor avea parte de peste 40 de show-uri live și muzică pentru toate gusturile.

Potrivit organizatorilor, fiecare vineri din cele 4 weekenduri ONE! se va desfășura sub genericul Magic Sunsets. Amintim doar câteva nume: Ștefan Bănică, Loredana, Proconsul sau Horia Brenciu. Totodată, zilele de sâmbătă vor sta sub semnul Kiss Energy. Smiley, Carla’s Dreams, Delia sau Irina Rimes sunt doar câțiva din cei care vor urca pe scenă. Duminicile vor deveni Rock Nights. Celelalte Cuvinte, Phoenix, Holograf sau Cristi Minculescu vor fi prezenți în Piața Ovidiu. Artiștii vor fi prezentați de DJ de la Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Potrivit Primăriei Constanța, accesul la concerte este gratuit. Dacă vrei să afli mai multe despre ONE! Festival, pe www.onefestival.ro  găsești programul pentru fiecare weekend și informații despre artiștii preferați.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.