Începe Constanța Street Food Festival! Trei zile cu muzică și preparate culinare

Piața Ovidiu din Constanța devine locul cu cele mai multe și mai gustoase preparate street food pe metrul pătrat din România. Timp de trei zile, mai precis între 24 și 26 mai, 40 de food truck-uri se vor aduna la Constanța Street Food Festival.

Potrivit unui anunț de miercuri al Primăriei Constanța, gurmanzii se vor putea bucura de burgeri americani delicioși și suculenți, mici românești reinventați, cei mai buni wurști la grătar pregătiți după rețete nemțești, pulled pork fraged și afumat, tacos & burritos ca la mama lor mexicană, paella de pe coasta de Est a Spaniei sau pizza pregătită după rețete autentice italienești. Nu vor lipsi nici deserturile precum gaufrele belgiene sau înghețata răcoritoare.

„Atmosfera de sărbătoare și preparatele gustoase fac o pereche perfectă cu muzica de calitate, de aceea, în cele trei zile de festival, pe scena Constanța Street Food Festival vor urca trupe precum The Mob, Subcarpați și Fab Morvan. Constanța Street Food Festival face parte din turneul național care va ajunge în lunile următoare și în Craiova, Pitești și Ploiești”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*