Încep lucrările de recondiționare a carosabilului pe o stradă din municipiul Constanța

Din această noapte încep lucrările de modernizare a carosabilului pe strada Ion Rațiu, anunță luni Primăria Constanța. Potrivit municipalității, procesul de decapare a zonei carosabile pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și bulevardul Tomis se va desfășura pe parcursul întregii săptămâni, în funcție de evoluția condițiile meteo.

Lucrările se vor executa pe timp de noapte, pentru a nu îngreuna traficul rutier, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul orar 19:30-06:00, pe porțiunea de drum pe care se lucrează. Carosabilul va fi decopertat în vederea reabilitării cu asfalt. Se va turna un strat de asfalt de tip MASF, destinat drumurilor cu trafic rutier intens. Intervențiile au loc în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Ion Rațiu. După finalizarea lucrărilor de asfaltare a zonei carosabile, vor fi amenajate căi de rulare pentru biciclete.

„Intervențiile au loc în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Ion Rațiu. După finalizarea lucrărilor de asfaltare a zonei carosabile, vor fi amenajate căi de rulare pentru biciclete”, au precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.