INCENDIU CONSTANȚA Primăria a pus la dispoziție un spațiu în Pavilionul Expozițional

Victimele incendiului din noaptea de 15 spre 16 decembrie au nevoie de toată susținerea noastră, anunță marți Primăria Constanța. În acea noapte teribilă și-au pierdut toate bunurile pentru care au muncit o viață întreagă, așadar orice ajutor este binevenit. Primăria Constanța anunță marți că a pus la dispoziție un spațiu în Pavilionul Expozițional (bulevardul Mamaia, nr.331 A) unde pot fi lăsate donații pentru cei 250 de oameni, adulți și copii, afectați. 

incendiu bloc 1

Ieri a fost deschis un cont bancar pentru familiile afectate de incendiu al cărui titular este Asociația de Proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6. Datele contului bancar sunt următoarele:

Nr. cont: RO77BTRLRONCRT0525818102 RON

Titular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu Nr.6

Contul este deschis la Banca Transilvania

Echipele de curățenie au acționat și astăzi pentru a elimina, pe cât posibil, urmele incendiului. S-au strâns containere întregi de obiecte distruse de flăcări. În continuare, cele trei scări ale blocului T3 sunt păzite atât de poliţiştii locali, cât şi de cei de la IPJ Constanța, iar în imobil nu se intră decât cu aprobarea acestora”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *