Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță marți că reia seria angajărilor pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante în cadrul Direcției Generale Poliția Locală, după cum urmează:

La Serviciul Fluidizare Rutieră se caută un post de polițist local clasa I, gradul principal. Condiții: studii superioare cu diplomă de licență în specialitatea poliție locală, ordine și siguranță publică, ştiințe juridice, administrative, inginerești, economice, educație fizică și sport, psihologie, cunoștinţe optime operare calculator – folosind tehnici standard de procesare – nivel bază, probă de testare a competențelor digitale eliminatorie, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funciei publice. Condiţii specifice: aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, fişă medicală pentru atestarea stării de sănătate completată la un cabinet de medicina muncii.

Tot la Serviciul Fluidizare Rutieră sunt scoase la concurs două posturi de trei poliţist local clasa III, gradul debutant. Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe optime operare calculator- folosind tehnici standard de procesare – nivel bază, probă de testare a competențelor digitale eliminatorie. Condiţii specifice: aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, fişă medicală pentru atestarea stării de sănătate completată la un cabinet de medicina muncii.

De asemenea, tot la Serviciul Fluidizare Rutieră mai sunt scoase la concurs două posturi de poliţist local clasa III, gradul asistent. Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe optime operare calculator- folosind tehnici standard de procesare – nivel bază, probă de testare a competențelor digitale eliminatorie, minim 6 luni vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Condiţii specifice: aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, fişă medicală pentru atestarea stării de sănătate completată la un cabinet de medicina muncii.

La Serviciul Siguranță Rutieră se dorește angajarea unui poliţist local clasa I, gradul debutant. Condiţii: studii superioare cu diplomă de licenţă în specialitatea poliţie locală, ordine şi siguranţă publică, ştiinţe juridice, administrative, inginerești, economice, educaţie fizică şi sport, psihologie, cunoştinţe optime operare calculator- folosind tehnici standard de procesare – nivel bază, probă de testare a competențelor digitale eliminatorie. Condiţii specifice: aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, fişă medicală pentru atestarea stării de sănătate completată la un cabinet de medicina muncii.

De asemenea, mai sunt scoase la concurs două posturi de poliţist local clasa III, gradul debutant. Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe optime operare calculator- folosind tehnici standard de procesare – nivel bază, probă de testare a competențelor digitale eliminatorie. Condiţii specifice: aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, fişă medicală pentru atestarea stării de sănătate completată la un cabinet de medicina muncii; două posturi de poliţist local clasa III, gradul asistent (2 posturi) – Serviciul Siguranță Rutieră. Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe optime operare calculator- folosind tehnici standard de procesare – nivel bază, probă de testare a competențelor digitale eliminatorie, minim 6 luni vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Condiţii specifice: aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, fişă medicală pentru atestarea stării de sănătate completată la un cabinet de medicina muncii; trei posturi de poliţist local clasa III, gradul principal. Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe optime operare calculator- folosind tehnici standard de procesare – nivel bază, probă de testare a competențelor digitale eliminatorie, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Condiţii specifice: aviz psihologic de port armă eliberat de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România, permis de conducere categoria B, fişă medicală pentru atestarea stării de sănătate completată la un cabinet de medicina muncii.

Pentru toate aceste posturi, Primăria organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51, care se va desfăşura în perioada 12-18 iulie 2018 și va consta într-o probă sportivă eliminatorie, proba de testare a competenţelor digitale eliminatorie, proba scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează: în data de 12 iulie 2018 – proba sportivă, condiţie eliminatorie, ora 10:00; în data de 16 iulie 2018 – proba de testare a competenţelor digitale eliminatorie, ora 9:00; în data de 16 iulie 2018 – proba scrisă, ora 12:00; în data de 18 iulie 2018 – proba de interviu, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 zile de la data publicării anunțului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condițiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul instituției și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *