Încă un pas ÎNAPOI: Constănțenii nu vor mai putea posta sesizări pe pagina de Facebook a Primăriei

Primăria Municipiului Constanța anunță că, începând de vineri, pagina de Facebook a municipalității nu va mai oferi posibilitatea vizitatorilor de a posta sesizări on-line și comentarii la postări.

Astfel, pagina de Facebook a Primăriei Constanța a fost limitată la publicarea de informații și vor fi păstrate paginile www.facebook.com/PrimariaConstanta și www.facebook.com/EvenimentePrimariaConstanta. Cea de Sesizări și Răspunsuri Primăriei Constanța și cea a Poliției Locale Constanța vor fi închise.

„Menționăm că sesizările și reclamațiile vor putea fi depuse în continuare pe site-ul Primăriei Constanța www.primaria-constanta.ro accesând serviciul „Trimite sesizări on-line“, iar rezolvarea acestora poate fi urmărită accesând serviciul „Află unde este cererea ta“. Răspunsurile la sesizările deja înregistrate pe paginile de Facebook vor putea fi urmărite și vizualizate pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța accesând serviciul „Află unde este cererea ta“!”, susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

Pe 28 noiembrie 2014, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, anunța lansarea paginii de facebook a primăriei Constanţa, un proiect prin intermediul căruia intenţiona să comunice deschis cu cea mai mare parte a populaţiei.

Fiecare direcţie din primăria Constanţa a desemnat un responsabil care a transmis, zilnic, Direcţiei Facebook, informaţiile la zi, cu text şi poze. Aproximativ 20 de angajaţi ai primăriei Constanţa au fost angrenaţi în proiectul Facebook, care nu s-a bucurat, în opinia ulterioară a lui Radu Mazăre, de succes. Dezamăgirea fostului primar se pare că s-a transmis actualului edil, Decebal Făgădău. În februarie 2015, Mazăre a susţinut că „tevatura” din campania electorală (din 2014 – n.r.) nu a continuat şi „s-a blegit”. „Mult mai slab decât ne-am fi aşteptat. După ceea ce s-a întâmplat în campania electorală, când toată lumea fibrila interesată de viaţa politică pe Facebook, s-a terminat şi n-au mai fost stimulii, s-a blegit! Nu mai este nimeni interesat de Facebook-ul oficial. Este mult mai puţină tevatură pe Facebook-ul Primăriei decât ne-am fi aşteptat, după tevatura din campania electorală. Nu mai este nimeni interesat să facă reclamaţii, nici de aia, nici de ailaltă. Foarte puţini”, spunea atunci Mazăre.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.