Încă un pacient salvat din incendiul de la Spitalul Constanța a murit: Numărul victimelor a ajuns la 11

Încă un pacient salvat din incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a murit, aceasta fiind cea de-a unsprezecea victimă. Este vorba despre o persoană în vârstă de 44 ani care prezenta, pe lângă infecția cu SARS CoV 2, o infecție respiratorie severă. În noaptea de 5 spre 6 octombrie, starea acestuia s-a agravat, iar joi dimineață, a decedat.

Un număr de 24 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase primesc în continuare îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanța. La Terapie Intensivă sunt şase pacienți, după ce în cursul acestei dimineți a mai fost înregistrat un deces. Alți nouă sunt internați în extensiile COVID, din spital iar în secția exterioară Agigea sunt internați, ca și ieri, nouă pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Primele imagini din interiorul spitalului de la Constanţa, unde nouă oameni au murit în urma incendiului. Nouă oameni au murit vineri în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Flăcările au izbucnit în secția ATI și ulterior tot spitalul a fost evacuat. Bolnavi cu tuburi de oxigen scoşi în stradă şi oameni resuscitaţi în curte, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Mai mulţi pacienţi au fost scoşi cu tuburile de oxigen pe faţă în stradă, pentru a scăpa din incendiul care a cuprins, vineri, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Un bolnav chiar a fost resuscitat în curtea spitalului, iar alţii au fost transferaţi în maşinile pompierilor sau transferaţi la alte spitale.

S-a activat planul roşu de intervenţie. Focul a avut loc la secția de Terapie Intensivă, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.