Încă un candidat al Alianței 2020 USR PLUS, la Constanța. Oana Țoiu, interesată de „problemele comunității locale”

Oana Țoiu este fost secretar de stat în guvernarea lui Dacian Cioloș, gestionând incluziunea socială și antreprenoriatul social ca secretar de stat în Ministerul Muncii și, în prezent, este candidată pe lista Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Țoiu se va întâlni miercuri, 8 mai 2019, începând cu ora 15.00, cu locuitorii municipiului Constanța, pe Faleza Cazinoului. Însoțită de membri ai celor două partide, Oana Țoiu va discuta cu cetățenii și va identifica împreună cu aceștia, într-un cadru informal, soluții ale problemelor cu care se confruntă comunitatea locală.

Potrivit Alianței, Țoiu este fondator al Social Innovation Solutions, organizaţie care oferă consultanţă şi training în inovare socială şi trenduri de viitor, aplicate în afaceri sociale, politici publice şi educaţie antreprenorială. În România, Oana Țoiu a susţinut desfăşurarea a două competiţii, Social Impact Award şi Future Makers, care încurajează şi premiază ideile inovatoare ale tinerilor pentru viitoare afaceri sau pe cele care oferă soluții sustenabile pentru rezolvarea problemelor sociale cu care se confruntă România. Oana Țoiu a fost inclusă, de către Foreign Policy Romania, în lista celor 101 de oameni care schimbă România și a fost singurul antreprenor social român invitat la Davos, în 2019.

Toate detaliile despre eveniment, disponibile AICI!

Oana Toiu candidat USR Plus

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *