Încă o victorie a primarului Chițac: „Am folosit dale de granit recuperate ca să repar 350 mp de trotuar în peninsulă”

Strada Remus Opreanu, porțiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei și intrarea în Portul Tomis, s-a transformat într-un spațiu care sporește confortul și siguranța pietonilor, susține miercuri Primăria Constanța. Astfel, asfaltul deteriorat a fost înlocuit cu dale de granit iar infrastructura trotuarelor a fost consolidată cu borduri noi. Pentru a asigura un aspect unitar al zonei materialele folosite au completat amenajările din centrul istoric al orașului.

reabilitare trotuare strada Remus Opreanu 2

Modernizarea traseelor pietonale a fost impusă de necesitatea îmbunătățirii condițiilor de circulație, având în vedere starea trotuarelor cu deficiențe și degradări pronunțate. Trotuarele au fost reconstruite pe o suprafață de 350 mp. Pentru reabilitarea pavajului s-au folosit dale de granit recuperate. În perioada următoare, echipele Confort Urban vor demara lucrările de reparații a pavajului deteriorat de traficul auto din Zona Peninsulară”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Încă o victorie a primarului Chițac: „Am folosit dale de granit recuperate ca să repar 350 mp de trotuar în peninsulă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *