Încă cinci localități constănțene au avizat favorabil Documentația de atribuire privind gestionarea deșeurilor

Încă cinci localități, membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”, au avizat favorabil Documentația de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a activităților de colectare, transport si transfer al deșeurilor din Județul Constanta.

Consilierii locali din Ovidiu, Hârșova, Crucea, Ghindărești și Pantelimon, au aprobat  în cadrul ședințelor de Consilul Local, atât Documentația de Atribuire a contractului de delegare, cât și Actul Adițional la Documentul de Pozitie, prin care se imputerniceste ADI Dobrogea să finalizeze si documentatia de atribuire pentru instalatiile de tratare a deseurilor.

Până la această dată, 55 dintre cele 63 de localități membre ale ADI Dobrogea au adoptat hotărâri ale consiliilor locale prin care au avizat documentația de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare, transport și transfer al deșeurilor în județul Constanța, transmisă în luna decembrie de ADI Dobrogea fiecărui membru al asociației. Pentru ca ADI Dobrogea să poată delega, prin licitație publică deschisă, gestiunea serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor în județul Constanța, este nevoie ca toate UAT-urile membre ale asociației să avizeze documentația de atribuire. Discuțiile tehnice cu reprezentanții UAT-urilor continua până la adoptarea de către aceștia a documentației de delegare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *