Spread the love

După o lungă perioadă în care șoferii constănțeni sunt fugăriți aproape în tot orașul ca să nu parcheze pe locurile nepermise și după adoptarea unui regulament de parcare care a dat peste cap toate regulile de până acum, Primăria Constanța a ajuns și la concluzia că trimiterea la plimbare a șoferilor nu are cum să țină la infinit. Astfel, se impune amenajarea de noi locuri de parcare, multe, iar vineri Primăria a anunțat că prin S.C. Confort Urban, amenajează peste 100 de locuri de parcare, pe strada Voinicului, în spatele Bisericii Adormirea Maicii Domnului, din zona Dacia.

„Utilajele asfaltează perimetrul, iar în zilele următoare vor fi efectuate și marcajele. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuarul de pe bulevardul Tomis”, precizează reprezentanții Primăriei.

De asemenea, Primăria municipiului Constanța amintește locuitorilor orașului că trotuarele de pe bulevardul Tomis au intrat într-un amplu proces de reabilitare.

„Au fost frezate deja, pe tronsonul cuprins între străzile Poporului și Farului, urmând ca mâine dimineață, începând cu ora 8, să se toarne asfaltul. Primăria Municipiului Constanța face, din nou, un apel către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!”, au concluzionat reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

S-a încercat rezolvarea unei probleme și s-a născut alta: locurile de parcare asigurate DOAR DUPĂ 17:00! PMP s-a opus; Făgădău: „Dacă mergem pe bulevarde vedem că sunt pline de stâlpișori, bariere, navete, așa ceva nu are nici o legătură cu un oraș”

Facebook Comments

One thought on “În sfârșit! Primăria Constanța s-a apucat să amenajeze locuri de parcare. Primul pas: peste 100 de locuri”

  1. Deci fac o (1) parcare. A blocat trotuarele in tot orasul, a desfiintat parcari in favoarea bisericilor, a ales cele mai proaste solutii la ORICE problema a avut traficul constantean. Iar acum face o parcare printre blocuri si isi spala pacatele. O sa ma duc sa ma cac in mijlocul ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *