În prima zi de campanie, PNL uită de cei 16 ani de relație cu PSD și propune: „O echipă determinată să scoată județul din sărăcia și ineficiența provocată de 16 ani de administrație PSD”

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal anunță că este „pregătită de campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie și propune cetățenilor din județul Constanța o echipă puternică și unită, determinată să scoată județul din sărăcia și ineficiența provocată de 16 ani de administrație social-democrată”.

Parcă cei 15 ani de colaborare cu PSD nu au existat în opinia PNL, așa că liberalii insistă și pe ceea ce nu au avut niciodată: obiective!

„Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor locale în Constanţa, atât în municipiu, cât şi în judeţ. Avem proiecte concrete cu care venim în fața cetățenilor și suntem optimiști că-i vom convinge să aibă încredere în viziunea noastră. Municipiul Constanța are nevoie de o administrație altfel, o administrație puternică pentru un oraș puternic”, mai susțin liberalii.

„Constanța puternică” este sloganul liberalilor constănțeni, termeni complet străini pentru aceștia în ultimii 15 ani, însă apreciem munca de echipă și redăm partea finală a comunicatului liberalilor constănțeni, care face referire voalată la candidatura președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, la șefia Consiliului Județean.

„Schimbarea trebuie să vină și la Consiliului Județean Constanța. Administrația defectă marca PSD practicată la Consiliul Județean a sărăcit județul, a distrus bugetul public și a menținut un climat instabil pentru mediul de afaceri. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe în bine. Președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, este soluția PNL pentru președinția Consiliului Județean Constanța. Toți cetățenii județului Constanța așteaptă o administrație puternică, eficientă și curată la Consiliul Județean. Echipa PNL este singura în măsură să producă aceste schimbări şi să facă din Constanţa un judeţ puternic!”, concluzionează liberalii.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *