În Mamaia se igienizează după ce a țipat… Răsăuțeanu. Primăria: „Facem apel la agenții economici din stațiune să asigure curățenia incintelor proprii”

Liderul de grup al consilierilor social-democrați constănțeni din Consiliul Local Municipal Constanța, Costin Răsăuțeanu, a lansat proiectul Constanța la pas! Răsăuțeanu, alături de colegi de partid și antreprenori, a mers zilele trecute în stațiunea Mamaia și, ulterior, a arătat că Primăria Constanța nu a demarat încă lucrările specifice și premergătoare sezonului estival. De asemenea, acesta i-a atras atenția primarului Vergil Chițac că Mamaia arată deplorabil. Detalii, AICI!

Între timp, Primăria Constanța s-a sesizat și a demarat lucrările de igienizare. Remarcăm faptul că a fost nevoie ca un ales din opoziție să țipe în legătură cu pregătirile pentru sezonul estival, întrucât municipalitatea este mai receptivă la restricții și amenzi, decât la criteriul economic.

Stațiunea Mamaia a intrat în curățenie generală. Echipele acționează succesiv în cele 6 zone de intervenție în care a fost împărțită stațiunea: Zona 1 – Hotel Malibu- Hotel Delta; Zona 2 – Hotel Delta- Hotel Victoria; Zona 3 – Hotel Victoria- Hotel Condor; Zona 4 – Hotel Condor- Hotel Rex; Zona 5 – Hotel Rex- Hotel Vega; Zona 6 – Hotel Vega – Hotel Nyota. Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor de deșeuri, echipele execută lucrări de îndepărtare a nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces. Niciun aspect nu va fi neglijat, astfel încât, la sfârșitul lunii aprilie, să ne putem bucura de o stațiune curată, ecologizată și igienizată. Facem apel la agenții economici din stațiune să asigure curățenia incintelor proprii și să își întâmpine vizitatorii în locuri curate și igienizate. Doar printr-un efort comun ne vom putea bucura de o stațiune frumoasă! Păstrați curățenia! Aruncați gunoiul în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea!”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “În Mamaia se igienizează după ce a țipat… Răsăuțeanu. Primăria: „Facem apel la agenții economici din stațiune să asigure curățenia incintelor proprii”

  • luni, 12 aprilie 2021 la 11:05
    Permalink

    Le-am dat restaurantele și hotelurile gratis (în gestiune proprie) pentru ca asa a hotărât tovarășul ilici,acum le facem curățenia pe bani noștri, când nu o sa mai fie bani,ne dati voie să le spălăm căței la fund?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.