În Constanța, pe două roți: CT BIKE, peste 49.000 de trasee efectuate în 2020

Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de relaxare pentru unii sau un mijloc de transport pentru alții. Indiferent de opțiune, cu toții ne bucurăm de beneficiile mersului pe bicicletă asupra fizicului și psihicului nostru. De aceea, numărul celor care folosesc cele 390 de bicicletele puse gratuit la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța crește de la o zi la alta. Astfel, potrivit municipalității, în total, în 2020, de când a repornit sistemul, au fost efectuate peste 49.000 de trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 50 de minute. A crescut și numărul curselor efectuate de „recordmenul” constănțean pe 2 roți: 277 de trasee efectuate anul acesta.

Anul acesta încă 4142 de constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita un card CT BIKE.

Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00).

„Amintim faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale. Vă recomandăm să respectați normele elementare de igienă atunci când folosiți bicicleta!”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *