Împotriva… abuzurilor statului: Avocați mobilizați PRO BONO de Urban și Asociații pentru a contesta AMENZILE din perioada stării de urgență

Casa de avocatură Urban și Asociații anunță vineri că va pune la dispoziție, după starea de urgență, o echipă de avocați care vor contesta în instanțe amenzile date abuziv în această perioadă. Potrivit președintelui Urban și Asociații, Iulian Urban, acești avocați vor acționa pro bono.

„Am reușit să mobilizăm o echipă de avocați care, atunci când se va termina starea de urgență, se vor ocupa pro bono de contestarea în instanțe a tuturor amenzilor date abuziv. Ca să fim clari: se vor ocupa doar de abuzuri, cum este cazul persoanei cu pensie de handicap de 375 lei de la Iași, amendată de poliție cu 5000 lei și NU de cazuri unde s-au încălcat abuziv regulile stabilite de autorități. Îi vom ajuta pe cei care nu se pot ajuta singuri în fața abuzurilor statului”, a transmis Iulian Urban.

Casa de avocatură Urban și Asociații poate fi contactată la secretariat@urbansiasociatii.ro.

La nivelul județului Constanța, de la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare și până joi, 16 aprilie, au fost aplicate 6.914 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 9.063.533 lei. 

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *