Spread the love

Partidul Mișcarea Populară Constanța l-a desemnat pe Ilie Cobzariu drept candidat pentru funcția de primar al orașului Ovidiu. Cobzariu (58 de ani) este administratorul unei companii private și, după 1990, a lucrat în mai multe companii cu capital majoritar privat, firmele respective fiind întotdeauna numai pe profit.

Cobzariu nu a mai fost implicat până acum în politică și se angajează să modernizeze administrația locală din Orașul Ovidiu.

„Intru în această cursă motivat de mai multe dorințe ale mele și ale oamenilor cu care am discutat în timpul campaniei de strângere de semnături. Astfel, #PMP va opri risipa banului public, vom publica TOATE contractele și facturile administrației și vom digitaliza complet administrația locală. De asemenea, ne-am propus ca, la Ovidiu, să acordăm atenție prioritară sistemelor de sănătate și educație. Nu în ultimul rând, voi fi ambasadorul inițiativei private și, ca primar al Orașului Ovidiu, promit că vom încuraja investițiile private!”, declară Ilie Cobzariu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *