Igor Dodon: „Votarea pentru cei de dreapta înseamnă începerea RĂZBOIULUI de pe Nistru”

Socialistul Igor Dodon a lansat vineri, cu două zile înaintea alegerilor parlamentare anticipate, declarații scandaloase la adresa partidelor de dreapta, notează ziarulnational.md.

Votarea pentru cei de dreapta înseamnă începerea războiului de pe Nistru”, a declarat liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, în cadrul intervenției sale săptămânale de pe rețelele de socializare.

După ce a amenințat cetățenii cu dublarea prețului la gaze, în cazul în care partidele de dreapta, în frunte cu Partidul Acțiune și Solidaritate, vor obține majoritatea parlamentară, Dodon a mers mai departe și a pomenit de un potențial război pe Nistru.

Noi încercăm să apropiem cele două maluri ale Nistrului, vorbim de reintegrarea țării și cum procedăm? Anul trecut, Grosu și alții le-au blocat accesul celor din stânga Nistrului, i-au făcut separatiști, dar acum au hotărât să le închidă oxigenul. Anume prin așa acțiuni și astfel de lideri politici au declanșat războiul de pe Nistru în începutul anilor ’90. Vă spuneam acum câteva săptămâni că, dacă dreapta, galbenii, vine la guvernare, în țară se va instaura destabilizarea. Zilele trecute au sărit la bătaie, ieri au închis secțiile de votare. Ce va urma? Uitați-vă ce face dreapta, care încă nu a ajuns la guvernare”, a spus Dodon.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *