Idei pentru a purta un trening catifea damă într-un mod șic

Treningul din catifea este noua piese vestimentara fetis a tendintei sport-chic, o tendinta din ce in ce mai relevanta in industria modei actuale, deoarece reuseste sa imbine confortul si glamourul, ce ai putea cere mai mult?! Si adevarul este ca pentru a arata frumos nu trebuie sa suferi. Dovada in acest sens este numarul mare de colaborari intre branduri sportive, designeri prestigiosi din lumea modei si/sau persoane publice influente.

Cantarete precum Beyonce (pentru Topshop) sau Rihanna (pentru Puma), rapperi precum Kanye West (cu linia lui Yeezy). surorile Hadid si vedete din clanul Kardashian / Jenner, se alatura acestui trend de neoprit. Pe podiumuri, in marile reviste de moda, pe retele de socializare… nu se vorbeste de altceva decat de intoarcerea treningului de catifea. Fara indoiala, s-a nascut un nou mod de a intelege estetica sportului care, alaturi de marea revenire care se produce ciclic in moda, ne transporta in primul deceniu al anilor 2000.

Utilizarea unui trening catifea dama a primit impulsul definitiv odata cu pandemia si a ajuns sa devina un must-have in garderoba noastra de care nu vrem sa ne despartim. De fapt, putine piese vestimentare se potrivesc cu confortul unui trening bun.

Arata sportiv, arata sic cu un trening de catifea

Confortul, libertatea de miscare si posibilitatea de a avea o imbracaminte care poate fi purtata de multe ori si oriunde, este ceva ce ne place. Cautam haine care sa functioneze pentru sala, dar pe care sa le folosim si in stiluri stradale mai sofisticate. Exista multe posibilitati in ceea ce priveste combinatiile de culori, articolele vestimentare si stilurile. Partea buna este ca acest sezon, permite o gama larga de stiluri. Confortul poate merge, de asemenea, mana in mana cu eleganta. Acest articol vestimentar este dovada ca imbinand tipicul trening cu piese vestimentare care, pe langa faptul ca sunt elegante, sunt si o tendinta, obinem o tinuta sic si moderna.

Cateva idei pentru a purta un trening de catifea

O tinuta vestimentara demna de orice plan care ne iese in cale in urmatoarele luni. Un trening format din pantaloni de catifea cu talie inalta, si un hanorac asortat. Atingerea „chic” vine prin adaugarea unei jachete de piele sau denim.

Unul dintre secretele cel mai bine pastrate de vedete pentru a purta un trening de catifea fara a renunta la glamour, este sa combini aceasta imbracaminte cu accesorii de inalta clasa. O geanta, bijuterii, ochelari de soare sau o palarie sunt tot ce ai nevoie pentru a straluci, in timp ce te bucuri de o libertate de miscare incomparabila. Acelasi lucru se poate spune despre combinarea treningului si a unei piese mai formale in acelasi look, in cel mai pur stil athleisure.

Sunt multe vedete care ne-au aratat ca treningul poate fi purtat si cu tocuri. Tocurile sunt perfecte pentru a adauga o nota de rafinament unei tinute cu trening. De fapt, tot ceea ce este capabil sa aduca feminitate tinutei tale va fi complementul perfect pentru acest tip de piese vestimentare.

Orice pasionata de moda stie ca stilul grunge arata grozav cu imbracamintea sport, iar treningul nu face exceptie. Combina hanoracul sau pantalonii cu o camasa maxi in carouri si pantofi casual pentru o nota irezistibila urban-chic. Este perfect pentru toti cei care doresc sa poarte o tinuta cu adevarat unica!

Inca nu indraznesti sa porti un trening in viata de zi cu zi? Iti recomandam o optiune mai conservatoare spentru a te bucura de confort, fara a adopta un stil sportiv de 100%. Pentru asta nu trebuie decat sa combini un trening cu hainele tale de zi cu zi. Astfel, poti purta pantalonii de trening cu un sacou sau hanoracul cu pantaloni. In sfarsit, o tendinta in care ne putem simti confortabil si sic in acelasi timp.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *