IATĂ VIN COLINDĂTORI, spectacol special organizat de Teatrul pentru Copii „Căluțul de Mare”, pentru Sărbătorile de Iarnă

IATĂ VIN COLINDĂTORI, spectacol pentru sărbătorile de iarnă, organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare Constanța:

-durata spectacolului: 45 min.

Spectacol de Aneta Forna Christu, Ilustrația muzicală: Dicran Asarian, Vârsta 3 – 12 ani

In distribuţie: Rovena Paraschivoi/ Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu

          Miracol !

Omul de zăpadă vorbește, ba chiar se și pornește cu pași vioi să aducă colindători și la căsuța celor doi harnici și simpatici bunici de la marginea satului.

          E zăpadă multă dar bunicii o îndepărtează de pe cărarea pe care vor păși să colinde, copiii. Toți colindătorii sunt așteptați cu covrigi calzi și mere roșii. Și ……  „Iată vin colindătorii!!!” cu plugușorul, cu sorcova, cu steaua, cu ursul, cu capra și cu bună seara. Răsună tot satul de glăscioarele lor și le umple inima de bucurie bunicilor dar și jucăușului cățel pe care-l cheamă ……… Căţel.

          Într-o atmosferă rustică de sărbătoare, cu miros de cozonac, toate colindele copiilor dăruiesc bunicilor dar și spectatorilor, mici și mari, o emoţie unică, binefăcătoare și caldă.

                              „La mulți ani cu sănătate

                              Și la anul să veniți

                              Sănătoși cu toți să fiți!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *