Iată unde se lucrează pe străzile Constanței, în această săptămână

Primăria Municipiului Constanța anunță că intervine zilele acestea la trotuarele situate pe străzile I.G. Duca, Tudor Vladimirescu, Ion Bănescu și Mihai Viteazul, la cele din parcarea de pe strada Cutezători, bl IV 10, dar și pe aleea din curtea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, prin SC Confort Urban SRL.

„În această săptămână se mai acționează asupra carosabilului pe străzile Industrială, Poporului, Soveja, Barbu Șt. Delavrancea, precum și la accesul în parcarea din cartierul Henri Coandă”, potrivit reprezentanților Primăriei.

Totodată, se amenajează noi locuri de parcare pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Plantelor, bl IS4, și, conform graficului de lucru, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu.

„Facem un apel la conducătorii auto sa nu își parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări pentru a nu îngreuna accesul utilajelor. Recomandăm, de asemenea, șoferilor să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat”, au precizat cei de la Primăria Constanța.

lucrari drumuri strazi constanta 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.