Huțucă se amuză de Tăriceanu: „Omul fără stăpân nu se simte bine…Bravo, Căline, ești deștept foc!”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, se amuză pe seama președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt ieșit de la guvernare, dar și cu mari probleme în propriul partid, întrucât Teodor Meleșcanu conduce o mică revoltă printre liberal-democrați și în Senat, unde este propunerea PSD pentru preluarea președinției.

„Domnul Tăriceanu este „geniul” politic al anului. Acum o săptămână era partener junior la guvernare. Era, într-un fel, băiatul în casă al PSD, băiatul bun la toate care execută ascultător ordinele socialiștilor. Ei bine, a făcut el ce a făcut și peste noapte a devenit partener junior în opoziție, într-o alianță cu PSD 2, adică cu partidul lui Ponta. Acum e băiatul bun în casă al PSD 2, care execută ascultător ordinele. Doar că acum e în opoziție, nu mai e la guvernare. Bravo Căline, ești deștept foc, n-am ce să mai zic. Oricum, ce e clar e că omul fără stăpân nu se simte bine”, a apreciat Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Speriat pentru că ar putea pierde partidul, Călin Popescu Tăriceanu a convocat de urgență o întâlnire a BPN.  Înainte, însă, de a-i convoca pe cei din ALDE la o discuție referitoare la soarta partidului, Tăriceanu a avut un dialog aprins luni cu Daniel Chiţoiu, secretarul general ALDE, căruia i-a reproșat că a negociat prost alianța cu PRO România. Concomitent, Meleșcanu îl fierbe pe Tăriceanu, susținând că el nu pleacă la PSD și „niciodată nu mi-a cerut nimeni să plec de la ALDE”.

Marți dimineață, Tăriceanu a avut o întrunire cu liderii ALDE, la sediul partidului. La discuţii a participat şi Teodor Meleşcanu. Tăriceanu şi ceilalţi lideri ai ALDE prezenţi la discuţii au încercat să-l convingă pe Meleşcanu să renunţe la candidatura la şefia Senatului, însă acesta a refuzat. Ulterior, discuțiile au continuat în Biroul Politic Central al ALDE, de la Parlament.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *