Huțucă sare la gâtul lui Cioloș: „Ai fix ideile francezilor, pe care le traduci în română. Asta poate să facă și un program online”

Dacian Cioloş, preşedinte al Renew Europe (Reînnoim Europa) – noul grup parlamentar sprijinit de Emmanuel Macron, cere din partea liderilor Uniunii Europene un angajament ferm pentru introducerea de liste transnaţionale în alegerile europene.

CITEȘTE ȘI:

„Cetăţenii UE ar trebui să aibă dreptul de a alege pe cine consideră a fi cel mai potrivit pentru conducerea Comisiei Europene”, a spus Cioloș.

Ideea îl irită pe președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, deputatul respingând cu vehemență intenția de dispariție a statului națiune.

„Asta înseamnă că domnul Cioloș dorește dispariția ideii de stat-națiune. Păi bine măi Dacian, dar în campania electorală nu ne-ai zis nimic despre asta. Ok, ne-a zis domnul acela care a pierdut alegerile în Franța, Macron parcă îl cheamă. Dar de unde să știm noi că ce spune el e valabil și pentru România? Că noi chiar am crezut că ești un om liber, care are propriile lui idei. Dar de unde, sunt fix, dar fix ideile francezilor pe care tu le traduci în română. Mersi, dar asta poate să facă și un program on-line”, a spus deputatul Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *