Huțucă: „Poliția Română nu este capabilă să își găsească violatorii care se ascund în rândurile ei, dar alocă forțe importante pentru a hărțui cetățeni care sunt împotriva PSD”

Plăcuțele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD vor fi revocate miercuri și de autoritățile din Suedia, a anunțat Eva Isaksen, purtător de cuvânt al Agenţiei de Transport din țara respectivă, asta după ce autoritățile române le-au contactat pe cele din Suedia și le-au explicat semnificația mesajului.

Amintim că numărul de înmatriculare în cauză este „MUIEPSD”!

Reprezentanţii Poliţiei Române au comunicat că răspunsul autorităţilor din Suedia referitor la proprietarul maşinii în cauză a fost că aceste numere personalizate ale autoturismului sunt valabile pe teritoriul Suediei, dar nu pot fi folosite pe teritoriul altor state, aspect fals, întrucât numerele de înmatriculare sunt legale în Uniunea Europeană, însă țara prin care trece mașina își păstrează libertatea de a nu le accepta și de a-i cere șoferului să le schimbe cu cele standard.

Amatorismul Poliției Române nu mai este un secret de ceva vreme și intenția acesteia de a plonja în penibil și de a nu mai ieși din această zonă a fost sesizată și de președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă. Acesta a reacționat, luni, vehement.

„În zilele noastre, poliția română nu este capabilă să își găsească violatorii care se ascund în rândurile ei, nu găsește criminalul fetiței de la Baia Mare, are mii de cazuri de furt, tâlhărie, viol și crime nerezolvate, însă își permite să aloce forțe importante pentru a hărțui cetățeni care critică PSD. Politizarea Ministerului de Interne este astăzi un pericol mai mare ca niciodată. Trebuie să le amintim polițiștilor că ei servesc cetățenii și nu politicienii!”, a spus deputatul Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Târâș-grăpiș, vom avea o lege a salarizării unitare. Vișan: „A venit târziu, dar forma este OK”. Turcescu: „Un Guvern de impotenți, rupți de realitate”. SNPPC: „Închidem țara și plecăm! O lege de rahat!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *