Huțucă (PNL): „Nu mă interesează că îi cheamă Udrea sau Mazăre. Toți trebuie să răspundă pentru faptele lor”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a etalat vineri o doză de optimism greu de înțeles în România zilelor noastre. Deputatul consideră că exilații din ultimii ani, certați cu legea, ar putea ajunge înapoi în țară. Printre acești fugăriți de justiția din România se regăsește, evident, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, în prezent aflat bine-mersi în însoritul Madagascar.

„Elena Udrea și Alina Bica ar putea ajunge totuși înapoi în România. Cele două au fugit la “capătul lumii” pentru a scăpa de Justiție, au cheltuit bani pe avocați, au cumpărat jurnaliști, dar pare a fi în zadar. Nu vreau răul nimănui. Vreau însă ca toți cei care au fugit din România să dea totuși socoteală pentru jaful la care au supus această țară. Nu mă interesează că îi cheamă Udrea, Bica, Ghiță sau Mazăre. Toți trebuie să răspundă pentru faptele lor”, a spus Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Huțucă (PNL), la două luni de la violențele din Piața Victoriei: „Oricât ați încerca să amânați verdictul, se va afla adevărul și cei vinovați vor plăti!”

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*