Huțucă (PNL), mesaj subtil pentru Stelian Ion: „Din tot acest dans al USR, ideea că își doresc un parteneriat este foarte greu de imaginat”

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a transmis luni un mesaj potrivit căruia este în continuare neconvins de dorința reală a unui parteneriat din partea USR. Deși, Huțucă face referiri la negocierile greoaie de la București, mesajul este unul cu mantă spre USR Constanța, mai ales că tot azi candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Constanța, Stelian Ion, a avut o conferință de presă în cadrul căreia a precizat că Vergil Chițac, candidatul PNL, este… cu 11% sub scorul partidului. Recomandarea propriei persoane pentru desemnarea drept candidat unic al dreptei la Constanța l-a iritat din nou pe Huțucă.

„Parteneriatul de dreapta înseamnă colaborare, înseamnă proiecte comune și obiective comune. Din tot acest dans al USR-ului, ideea că își doresc un parteneriat este foarte greu de imaginat. Anunță candidați la București pentru sectoare, fără consultare, în condițiile în care există un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Critică în termeni foarte duri programul PNL pentru consolidarea economiei naționale, fiind practic primii care și-au retras ambasadele în momentul în care România avea nevoie de asumare a guvernării din partea dreptei. USR încearcă să fie în opoziție și față de PSD și față de PNL. E absolut normal ca electoratul lor să fie dezamăgit. Acest lucru se vede foarte clar în procente- nu mai vorbim de sondaje. USR a scăzut la jumătate. Cred că ar trebui să fie un semnal de alarmă foarte puternic pentru ei. Și în aceste condiții, cel mai important este să facă un plan intern de consolidare a poziției partidului, in loc să scoată procente false pe piață”, a transmis Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *