Huțucă (PNL), la două luni de la violențele din Piața Victoriei: „Oricât ați încerca să amânați verdictul, se va afla adevărul și cei vinovați vor plăti!”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, amintește miercuri că se împlinesc două luni de la dispersarea violentă a protestatarilor de la mitingul diasporei din Capitală. Pe 10 august a.c., Jandarmeria s-a dezlănțuit inutil și haotic asupra a zeci de mii de protestatari pașnici și, de atunci, avem de-a face cu multe plângeri și vizite la Parchetul militar, însă nici măcar o persoană trasă la răspundere pentru gravele erori din Piața Victoriei.

„Se împlinesc două luni de la represiunea violentă din Piața Victoriei, când zeci de mii de români pașnici au fost bătuți, gazați și abuzați de forțele de ordine. Niciun șef din Jandarmerie care a decis măcelul nu a plătit cu funcția. Toți sunt acolo. Niciun politician care ordonat politic măcelul nu a plătit cu funcția. Sunt tot acolo. Nu avem încă niciun raport oficial asupra morții lui Ilie Gâzea. În curând se împlinesc trei ani de la #Colectiv. Nici aici nu avem vreun vinovat! Oricât ați încerca să amânați verdictul, oricât veți tergiversa, până la urmă se va afla adevărul și cei vinovați vor plăti! Trebuie să se facă dreptate!”, a spus Bogdan Huțucă.

(VIDEO+FOTO) Gaze lacrimogene și violențe de nedescris. Radiografia unui RĂZBOI împotriva Guvernului PSD

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *