Huțucă (PNL): „Invit constănțenii la VOT: Avem o singură zi, o singură șansă. Orice vot irosit pentru alt candidat decât al PNL favorizează PSD!”

Mai avem doar trei zile de campanie electorală și se ascut ultimele săbii politice. Lupta este strânsă de-a lungul și de-a latul județului, cu ciocnirea cea mai grea în municipiul Constanța. În acest sens, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a precizat miercuri, cu prilejul unei conferințe de presă, că toți constănțenii trebuie să iasă la vot și, mai ales, să voteze candidații PNL, întrucât orice vot irosit pentru alt candidat favorizează PSD:

„Doresc să transmit un mesaj tuturor constănțenilor: la alegerile locale din acest avem cu toții o singură șansă, un singur vot, într-o singură zi, pe 27 septembrie. Avem de făcut o alegere clară și sigură: între dezvoltare, modernizare, civilizație în comunitățile locale – modelul PNL, bazat pe investiții și între stagnare, degradare, blocaj – modelul standard al PSD, bazat pe irosirea banului public, pe punerea în pericol a economiei. Vreau să invit toți constănțenii să participe la vot duminică, pentru că aceasta este singura șansă de a schimba cursul istoriei nefaste din ultimii 20 de ani, al municipiului și județului Constanța. Calculul este unul foarte simplu: avem un singur tur, cine se califică ia Primăria sau președinția CJ. Conform sondajelor, avem doar două partide care se bat pentru victorie: PNL și PSD. Nici un alt partid nu are șanse să se califice. Orice vot irosit, acordat unui alt candidat decât cel al PNL, este un vot care favorizează PSD. Este un lucru evident. Doar PNL are șanse să învingă PSD la Constanța! (…) Toți candidații noștri s-au înconjurat de oameni profesioniști, de echipe profesioniste, capabile să realizeze proiecte la nivelul județului și municipiului Constanța. Distrugerea sistemului PSD în Constanța – sistem care a generat sărăcie, subdezvoltare și frică”, a spus Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.