Huțucă (PNL): „În Parlamentul României, am reușit să punem în lumina reflectoarelor Dobrogea noastră, regiune care joacă un rol crucial pe harta geopolitică a momentului!”

Astăzi, dobrogenii de pretutindeni sunt în sărbătoare: marcăm 145 de ani de la revenirea provinciei la România. Cu acest prilej, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis faptul că „avem o misiune nobilă, aceea de a aborda provocările prezentului cu încredere și înțelepciune”:

„Dragi dobrogeni, de la momentul adoptării legii privitoare la Ziua Dobrogei, aceasta s-a aflat, pentru prima dată, pe ordinea de zi a Parlamentului României. În Parlamentul României, am reușit să punem în lumina reflectoarelor Dobrogea noastră, regiune care joacă un rol crucial pe harta geopolitică a momentului. În același timp, a fost un prilej excelent pentru a arăta aportul extraordinar pe care îl are teritoriul nostru pentru România. Este responsabilitatea noastră să avem grijă de această moștenire lăsată, dar avem și privilegiul de a valorifica această bogăție culturală și spirituală dobrogeană. Avem o misiune nobilă, aceea de a aborda provocările prezentului cu încredere și înțelepciune, dar mai cu seamă să consolidăm valorile care ne definesc pe noi, ca națiune, și să lăsăm generațiilor viitoare o Românie prosperă și puternică. La mulți ani, dobrogeni, oameni mândri, ambițioși, iubitori de armonie și pace!”, a transmis deputatul Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *