Huțucă (PNL): „Guvernul va aloca 350 de milioane de euro pentru turism, transport internaţional şi industria de spectacole”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, anunță miercuri faptul că guvernul liberal va aloca 350 de milioane de euro pentru domenii afectate de criză, cum ar fi HoReCa, transporturi sau industria de spectacole. Potrivit lui Huțucă, măsura se adaugă unui suport suplimentar, respectiv susținerea turismului de pe litoral prin TAROM.

„Guvernul va aloca 350 de milioane de euro pentru HoReCa, transport internaţional şi industria de spectacole în următoarea lună, pentru a susţine aceste domenii, printre cele mai afectate de criză. Aceste 350 de milioane de euro vor fi direcționate în funcţie de 2 criterii: numărul de angajaţi şi cifra de afaceri din 2019 şi vor fi direcționați către mii de companii. Această criză ne ajută să înțelegem că soluțiile nu pot fi individuale. E necesară o abordare unitară. Guvernul a identificat-o și o va implementa pentru a fi alături de sutele de mii de oameni care lucrează în această industrie. Rețeta pentru a reintra pe făgaș este una simplă – responsabilitate, solidaritate și sprijin. Mai mult, în sprijinul turismului de pe litoral, TAROM a introdus trei noi curse interne din Vestul țării. Și șoferii care vor veni pe litoral se vor bucura de săptămâna viitoare de ridicarea restricțiilor de pe Autostrada Soarelui”, a transmis Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *