Huțucă (PNL): „Fiecare gest necugetat pe care îl facem, poate fi o sentință pentru altcineva”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, aflat în autoizolare, are, marți seară, un apel la… calm. Potrivit lui Huțucă, măsurile guvernamentale luate „au limitat numărul îmbolnăvirilor și rezultatul se vede în numărul relativ mic de cazuri pe care România le are.

„Autoizolarea la domiciliu în care sunt în aceste zile îmi dă răgaz să urmăresc cu atenție evoluția cazurilor contaminate cu coronavirus. Răspunsul prompt al autorităților, măsurile stricte de carantină au limitat numărul îmbolnăvirilor și rezultatul se vede în numărul relativ mic de cazuri pe care România le are, în raport cu alte țări, precum Italia. De aceea, este important să respectăm toate măsurile, să fim responsabili și să ne gândim că fiecare gest necugetat pe care îl facem, poate fi o sentință pentru altcineva. Suntem cu toții conectați, orice gest produce ecou. De aceea e important să fim calmi, să ascultăm sfaturile autorităților, să respectăm măsurile și să ne gândim că împreună putem depăși orice situație”, a transmis deputatul Huțucă.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîțu, estimează că vom avea o situaţie dificilă până în vară şi vrea să fie sigur că România va avea finanţare, lichidităţi, până la acel moment. Întrebat cât estimează că va dura situaţia actuală, ministrul a răspuns că se are în vedere o perioadă de şase luni.

Pe același subiect:

Făgădău, apel la Ministerul Sănătății: „ALOCAȚI FONDURI pentru acești eroi, medicii din Spitalul de Boli Infecțioase!”

Uniunea Europeană se… ÎNCHIDE! Se aplică restricții temporare „călătoriilor neesențiale”

Vela (MAI): „Se ÎNCHID restaurantele și cafenelele!” Zborurile din și către Spania, SUSPENDATE!

CREȘTE numărul persoanelor infectate cu coronavirus: 217, la nivel național. La Constanța: 12!

Dobre (PRO România), despre specula din comerț: „Sunt prețuri care pe mine MĂ SPERIE! OK, profit, dar până unde? Trebuie să empatizăm!”

Decretul prezidențial privind STAREA DE URGENȚĂ, UNDĂ VERDE în Parlament! Aviz POZITIV în toate comisiile parlamentare

Dispoziție a prefectului: Mai multe instituții din Constanța își restrâng activitate

Huțucă (PNL): „Lucrăm la un set de măsuri în vederea diminuării efectelor pe care epidemia le va avea asupra Constanței”

Deputatul Banias (PNL), testat de coronavirus: POZITIV!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *