Huțucă (PNL), după moțiunea de cenzură: „România fără PSD, o mare victorie pentru stabilitatea politică a țării”

Senatul și Camera Deputaților s-au reunit luni pentru a vota  moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată „Guvernul PNL de la pandemie la pande-mită generalizată”, de la ora 14:00. Din 465 de parlamentari, au fost prezenți în sală un număr de 170 de senatori și deputați. Cvorumul de lucru este de cel puțin 233 de parlamentari. Fără cvorum, ședința nu s-a putut desfășura, astfel că a avut loc o… amânare.

Dezbaterile au fost reluate de la 16:30, prin apelul uninominal al parlamentarilor. S-a constatat că nici după a doua numărătoare nu s-a atins cvorumul de ședință. Au fost prezenți în sală 226 de senatori și deputați. Astfel, ședința a fost închisă. 

La ședința de luni, liberalii au fost prezenți în Parlament la moțiunea de cenzură, dar nu au participat la vot. După eșecul social-democraților, deputatul constănțean Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța, a transmis faptul că „PSD este astăzi o umbră tristă a lui Dragnea, cu un lider care vâslește în ape tulburi”:

„România fără PSD, o mare victorie pentru stabilitatea politică a țării. Circul PSD pe moțiunea de cenzură a luat sfârșit. Din acest joc de imagine în contul țării, PSD iese slăbit și abandonat, rămas fără busolă. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a primit chiar de la proprii colegi o palma usturătoare, pentru că au înțeles cu toții că această moțiune care nu a fost decât o încercare de destabilizare politică și guvernamentală. PSD este astăzi o umbră tristă a lui Dragnea, cu un lider care vâslește în ape tulburi. România are nevoie de stabilitate politică în aceste vremuri grele, iar moțiunea PSD a fost o dovadă că interesul lor este doar un joc de barbut cu mize electorale.PSD a luat-o pe valea istoriei, iar la alegerile locale de la Constanța, vreau să punem capăt istoriei acelei Românii dominată de baronii roșii”, a transmis Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *