Huțucă (PNL), despre liderii USR: „Șantajează constănțenii, perturbă scena politică locală. Stelian Ion se bate pentru locul 2”

Liderii USR Constanța, președintele organizației județene, Remus Negoi, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Consiliul Județean și deputatul Stelian Ion, candidatul formațiunii pentru Primăria Constanța, acompaniați de președintele organizației municipale, Dumitru Caragheorghe, au onorat miercuri invitația președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă. La întâlnire a mai participat și candidatul PNL pentru Primăria Constanța, Vergil Chițac. Discuția dintre acești lideri nu avea oricum nici un rost politic, întrucât zilele trecute președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că lucrurile sunt tranșate la Constanța: alianța USR-PLUS-PNL nu va exista. În ciuda faptului că USR-PLUS și PNL vor merge separat, liderii acestor partide s-au întâlnit, totuși, astăzi.

După această întâlnire, Remus Negoi ne-a precizat, printre altele, că a fost la întâlnire din fair-play și cu convingerea că, după alegerile locale, USR-PLUS și PNL vor avea un parteneriat în Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean. Detalii, AICI! Mesajul de fair-play nu a valorat nici cât două cepe degerate la liberali, care s-au năpustit miercuri seară pe liderii USR. Președintele Bogdan Huțucă a dat de toți pereții cu liderii USR Constanța, pe care i-a catalogat în… toate felurile, inclusiv ca un soi de amatori politici.

„Am proiectat întâlnirea de astăzi cu reprezentații USR ca pe un parteneriat politic pe termen lung, o soluție pentru deceniul următor. Am tot sperat ca, la masa negocierilor, să pot discuta cu parteneri care pot pune Constanța în primul rând. Dar constat că sunt lideri moi, care s-au urcat pe niște procente și șantajează public, nu doar PNL-ul, ci și pe constănțeni. Încă o dată, au demonstrat că le este frică de responsabilitate. Ei rămân buni doar la lozinci. Pe parcursul acestei campanii, vom ignora mesajele liderilor USR, care nu vor avea alt rol decât acela de a perturba scena politică locală. La Constanța este nevoie de un primar puternic și de un Consiliu local solid, astfel încât să reușim să reconstruim acest oraș. Dezideratul meu și al candidatului partidului nostru este acela de a câștiga Primăria Constanța, indiferent de capcanele, piedicile sau provocările de care ne vom lovi. Eu am convingerea că alegătorii USR vor căuta soluția câștigătoare la Constanța și, în loc să sprijine un candidat fără șansă, cu siguranță se vor orienta bine. În aceste alegeri, PNL rămâne singurul partid care are o misiune clară, aceea de a învinge PSD și de a reda demnitatea acestui oraș, pentru că toate cercetările sociologice indică acest trend.Vergil Chițac a fost profesorul, mentorul multor generații de studenți care astăzi sunt bărbați în toată firea, oameni pe care i-a îndrumat spre succes, spre o carieră profesională. Vergil Chițac va reclădi acest oraș, indiferent de încăpățânarea lui Stelian Ion de a fi o piedică și un pierzător. Vergil Chițac este singurul care îl poate învinge pe candidatul PSD, în ciuda tuturor aroganțelor celor de la USR și a etichetelor de care sunt capabili. De astăzi, avem linia trasată: un Stelian Ion care se bate pentru locul 2 și Vergil Chițac, care se luptă pentru câștigarea Primăriei Constanța”, a transmis Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *