Spread the love

Dezbaterile finale de marți din Camera Deputaților privind desființarea pensiilor speciale au debutat, după ora 14:00, cu acuzații între… toate partidele politice. 

La votul final, s-au înregistrat 247 de voturi pentru și 21 de abțineri

CITEȘTE ȘI:

După toată agitația zilei, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, răsuflă (aproape) ușurat, mai ales pentru că… parlamentarii au rămas fără aceste pensii speciale. Pe de altă parte, Huțucă se teme să nu fie… surprize la Curtea Constituțională.

„Partidul Național Liberal a votat astăzi în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale. Acesta este un lucru pe care l-am promis în campanie și ne-am ținut de cuvânt. Sper ca legea să nu pice la CCR, mă tem că magistrații vor spune că este “neconstituțional” să le tăiem lor pensiile calculate pe lege specială. În orice caz, de astăzi parlamentarii nu vor mai beneficia de pensie specială. Da, am votat pentru asta, pentru că așa le-am promis românilor. Culmea, au votat și unii parlamentari pesediști, deși fix ei sunt cei care au venit cu această lege”, a transmis Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *