Spread the love

Liberalii și USR-iștii se pregătesc de alianță locală la alegerile pentru Primărie și Consiliul Județean? Se vorbește în Constanța despre un tandem al celor două formațiuni politice pentru debarcarea PSD de la guvernarea locală, iar primul pas a fost făcut de USR, care a anunțat candidatul pentru Primărie, fiind vorba de vârful de lance al acestui partid: Stelian Ion, deputatul care are, de departe, cea mai mare notorietate a formațiunii la malul mării.

CITEȘTE ȘI:

Între timp, liberalii nu dau semne că s-ar grăbi cu tranșarea problemei privind candidaturile locale, întrucât concentrarea este pe alegerile prezidențiale. Potrivit președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă, cel puțin în spațiul public, din partea liberalilor, nu vor fi alte abordări legate de orice alt eveniment politic.

„Astăzi suntem în plină campanie pentru alegerile prezidențiale și prioritatea noastră nr. 1 o reprezintă strict promovarea propriului candidat și alegerile prezidențiale. Deci, astăzi suntem adversari (față de USR – n.r.). Ce se întâmplă după, vedem mai încolo… Nici o abordare publică – în interior știm exact ce avem de făcut și de proiectat – privind alegerile locale. Pe perioada prezidențialelor nu avem alte abordări publice legate de orice alt eveniment politic”, a spus Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *