Spread the love

Fostul vicepreședinte al PNL Constanța și fost consilier județean, Gheorghe Muhscină, a anunțat astăzi intenția de a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Ca orice demisionar care se respectă, Muhscină și-a început conferința de presă cu o acuzație care era de așteptat: PNL are blat cu PSD! Detalii, AICI!

În realitate, Gheorghe Muhscină este trimis la înaintare de pensionații din PNL Constanța și care nu se împacă cu ideea că aventura lor liberală s-a terminat, respectiv deputatul Robert Boroianu și fostul președinte al organizației județene, Gheorghe Dragomir. Cei doi s-au prezentat cu mare entuziasm la lansarea de sâmbătă a lui Mohammad Murad pentru funcția de primar al Constanței și, ca o proiecție județeană, Muhscină a pozat astăzi în candidat al dreptei, pe care, de fapt, o scindează.

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a perceput prestația de astăzi a lui Muhscină cu o dezamăgire totală, subliniind că nu înțelege efortul de timp și de bani al unui fost coleg care nu a fost în stare să își ducă până la capăt mandatul de consilier județean.

„Cel mai greu lucru de înțeles, chiar și după atâția ani în politică este de ce aleg unii oameni să facă manevre politice meschine care nu aduc niciun beneficiu oamenilor, care nu aduc nicio valoare în comunitate și care au doar rolul de diviza electoratul și de a reduce eforturile unei echipe. Astăzi am aflat cu surprindere că un fost coleg din PNL și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Județean, în condițiile în care mandatul de consilier județean nu a fost dus la bun sfârșit. În aceste condiții, mă întreb care este scopul unui astfel de efort de timp și de bani. Nu îmi rămâne decât să presupun că această candidatură are rolul doar de factor perturbator, un fel de agent electoral, care vizează doar niște interese post-electorale mărunte, fiind un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta. În ultimii ani, PNL Constanța s-a concentrat pe a curăța partidul de tentaculele PSD-ului. M-am implicat personal să îi izolez și să îi îndepărtez pe aceia care aveau agendă dublă cu mandat venit de la PSD. Nu a fost ușor, ne-a trebuit destul de mult timp, însă știu că ne aflăm pe un drum sigur, căci PNL are o singură direcție: aceea de a învinge PSD la Constanța”, a transmis Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *