Huțucă (PNL): „De la 1 iunie, turiștii și constănțenii – la plajă FĂRĂ masca de protecție. Hotelurile și restaurantele, la capacitate maximă”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, transmite joi faptul că acest sezon estival ar putea readuce normalitatea în societate, după mai bine de un an de pandemie. Huțucă a fost alături de liderii locali ai PNL cu prilejul vizitei efectuate de președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu. Șeful guvernului a discutat cu reprezentanții HoReCa, apoi a anunțat primele vești, printre care și eliminarea obligativității purtării măștii de protecție pe plajă.

Premierul Florin Cîțu a discutat astăzi la Constanța cu reprezentanții industriei Horeca și a industriei organizatorilor de evenimente despre deschiderea sezonului estival la 1 iunie cu cât mai puține restricții. Este important să arătăm că sezonul estival se va desfășura cât mai aproape de normalitate, căci acesta va fi un semnal important pentru revenirea societății la viața de diniante de pandemie. De la 1 iunie, turiștii și constănțenii vor putea merge la plajă fără masca de protecție. Totodată, toate restaurantele și hotelurile vor fi deschise la capacitate maximă. De la 1 august vom organzia la Constanța și evenimente mari, cu mii de persoane. Mă bucur că s-au luat aceste decizii, revenirea cât mai rapidă la normalitate este dorința tuturor”, a transmis Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *