Huțucă (PNL Constanța), testat de coronavirus: NEGATIV!

Premierul în exercițiu, Ludovic Orban,  a anunțat vineri dimineață că este necesară o anchetă epidemiologică la Parlament după ce s-a confirmat că senatorul constănțean și candidat al PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, a fost infectat cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI:

Chițac a fost între 16 – 19 februarie la o întrunire a Adunării Parlamentare a NATOîntr-o delegație cu două persoane, printre care un deputat francez – Jean-Luc Reitzer, care la rândul lor sunt confirmate de coronavirus.

Senatorul Vergil Chițac a fost testat și rezultatul de vineri a fost… pozitiv. Mai mult, în ultima perioadă, Chițac a participat recent la reuniunea Biroului Politic Național al PNL, astfel că toată conducerea partidului este în prezent suspectă, inclusiv președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă. Totodată, Huțucă a avut în ultima perioadă întâlniri cu liderii USR și PLUS Constanța, Remus Negoi, Stelian Ion și Dumitru Caragheorghe (USR) și Lucian Muflic (PLUS), în baza mandatului de negociere pentru formarea unei alianțe la nivel local. Și Bogdan Huțucă și-a făcut vineri testul și a apărut rezultatul, care este NEGATIV.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.