Huțucă (PNL Constanța) REFUZĂ să aleagă între Cîțu și Orban. „Cu toții ne dorim construcția unui stat sănătos…”

Premierul Florin Cîțu a fost joi seară la Constanța și și-a prezentat moțiunea prin care candidează la șefia PNL. Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt cei doi candidați, iar organizația județeană Constanța se… ține tare: refuză să susțină public pe oricare dintre cei doi contracandidați. În ciuda faptului că majoritatea covârșitoare a membrilor PNL Constanța îl susțin pe Orban, organizația refuză să își asume o susținere anume. După ședința de ieri seară, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a transmis, printre altele, faptul că „m-am bucurat să văd că premierul Florin Cîțu cunoaște proiectele din județul nostru”:

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit astăzi cu liberalii constănțeni pentru a discuta despre candidatura sa pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, despre programul de guvernare și despre proiectele de dezvoltare de la noi din județ. M-am bucurat să văd că premierul Florin Cîțu cunoaște proiectele din județul nostru și că dorește să se implice în realizarea lor cât mai rapidă. Au fost discuții foarte bune cu primarii, care astfel au avut ocazia să prezinte nevoile comunităților lor. Cred că Florin are multe în comun cu liberalii din Constanța, cu toții ne dorim construcția unui stat sănătos, a unui stat minimal care să fie cât mai puțin intruziv în viața oamenilor, un stat care să nu-i mai penalizeze pe cei care fac performanță, ci să le respecte munca, determinarea și curajul. Majoritatea celor prezenți la întâlnirea de astăzi au rămas cu o impresie foarte bună și s-au declarat mulțumiți de rezultatele întâlnirii”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

În zilele următoare, celălalt candidat, Ludovic Orban, urmează să își prezinte moțiunea în cadrul organizației județene a PNL Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *