Huțucă: „PNL Constanța invită forțele politice de dreapta la dialog, pentru a înlătura PSD din administrația locală”

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, lansează partidelor de dreapta o invitație la dialog în vederea identificării celei mai bune formule politice pentru a înlătura dezastrul PSD-ul din administrația locală.  Ca urmare a desemnării candidaților PNL pentru Primăria Municipiului Constanța și pentru Consiliul Județean, constănțenii au primit „confirmarea că Partidul Național Liberal pune la dispoziția alegătorilor cei mai experimentați candidați, cu portofolii solide de proiecte în folosul Constanței, fiind astfel echipa cu cea mai vastă experiență administrativă”. 

Potrivit unui anunț de marți al PNL Constanța, decizia de a-i numi pe Vergil Chițac pentru cursa electorală pentru Primăria Municipiului Constanța și pe Mihai Lupu pentru conducerea Consiliului Județean subliniază „deschiderea partidului pentru a identifica cele mai potrivite formule, în rând cu așteptările alegătorilor la nivel local, confirmate și de cercetările sociologice efectuate de Partidul Național Liberal în luna ianuarie 2020”.

Astfel Bogdan Huțucă, Președintele PNL Constanța, invită toate partidele de dreapta la consultări în vederea identificării formulei de alianță politică ce îi va asigura pe constănțeni că dezastrul PSD va lua sfârșit odată cu alegerile locale.

„Administrația Mazăre-Făgădău este responsabilă pentru declinul pe care calitatea vieții celor ce locuiesc în Constanța l-a înregistrat în ultimul deceniu. Constanța, un oraș și un județ cu absolut toate datele pentru a fi un pol de stabilitate economică nu doar la nivel național, ci și la nivel regional, a fost ținut pe loc în ultimii 10 ani. Constănțenilor le-au fost negate oportunități de dezvoltare, infrastructura doar s-a deteriorat, sistemul local de sănătate este subdimensionat, termoficarea este la pământ, turismul a fost caricaturizat de personaje ridicole precum Mazăre, oportunitățile de business nu au fost încurajate. Toate acestea sunt consecințele dezastrului PSD. Este momentul ca toți liderii de dreapta din Constanța să conștientizeze situația critică în care ne aflăm și să ne așezăm la aceeași masă pentru că toți constănțenii așteaptă de la noi responsabilitate, viziune, asumare, nu orgolii și competiții care doar ar favoriza PSD-ul. Administrațiile liberale au demonstrat capacitatea în orașe precum Cluj, Oradea, Alba-Iulia și e momentul în care experiența liberală în administrația locală să se bucure de sprijinul tuturor forțelor de dreapta. Deschiderea Partidului Național Liberal este evidentă. Am demonstrat prin decizia luată pentru București că interesul românilor este primordial și vom aplica aceeași strategie peste tot în țară. Vom susține cei mai puternici candidați, iar în cazul Constanței, experiența este de partea candidaților PNL și tocmai de aceea îi invit pe toți partenerii de dreapta să se așeze la masa dialogului pentru a repune Constanța pe locul pe care îl merită”, a declarat Bogdan Huțucă.

După validările de sâmbătă, senatorul Vergil Chițac a lansat un apel similar:

„Alături de PNL am reușit să transformăm doi candidați în unul singur, dar eu cred că putem mai mult. Așteptăm alături de noi alianța USR-PLUS, Partidul Mișcarea Populară și pe absolut toată lumea care a suferit sub conducerea pesedistă. Perspectiva încă unui mandat „roșu” în Constanța este înfiorătoare și trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru ca aceasta să nu se transforme în realitate. Am convingerea că împreună vom reuși”, a spus Vergil Chițac.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *